Äntligen ett snyggt elementskydd!

Element är ju oftast inte speciellt vackra. Visst, en del element ser bättre ut än andra, men det finns ändå en gräns för hur snyggt ett element kan bli. Jag har länge letat efter ett fint elementskydd som kan gömma elementet utan att täcka det (för man vill ju ändå att värmen ska komma ut), och nu har jag faktiskt äntligen hittat ett som jag gillar. Jag hittade det på bygghemma.se och det heter Yoko. Det finns i vitt och ek och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag tycker är snyggast, för om jag bara ska gå efter själva elementskyddet så föredrar jag det i vitt, men jag tror att ek skulle fungera bättre med min inredning, som ju är lite mer åt det ”naturliga” hållet.

Jag hade faktiskt ingen aning om att Bygghemma sålde inredning. Jag trodde att de bara hade en massa byggmaterial men de har faktiskt allt från sängar och soffor till garderober och mattor. Det är alltid roligt när man hittar något lite oväntat, för då kan man ofta hitta saker som man inte hade hittat annars när man bara surfar in på sina ”vanliga” sidor. Nu har ju jag en ganska speciell smak när det gäller inredning, men allt som oftast så hittar jag något som faller mig i smaken, kanske en liten vas eller som i det här fallet ett snyggt elementskydd.

Jag hittade för övrigt ett alldeles fantastiskt vackert badkar där som jag väldigt gärna skulle vilja ha. Kolla in det här.

Men då gäller det ju förstås att man har ett badrum där det passar in, och jag kan väl inte påstå att min badrumsinredning är särskilt snygg. Man borde verkligen göra något åt den egentligen, och då skulle jag definitivt välja det här badkaret. Nu var det väl i och för sig inte det billigaste badkaret man kan välja, men vissa saker är faktiskt värda att köpa ändå. Jag får väl börja spara nu så kanske jag har råd att köpa det en vacker dag när jag ska renovera ett badrum! Till att börja med ska jag i alla fall beställa mina snygga elementskydd, och det får nog bli i ek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *