Drömmer om ett nytt badrum

Det rum jag tycker minst om i den här kåken är badrummet. Det är föråldrat kan man väl säga, för att uttrycka det milt. En renovering vore med andra ord på sin plats, men nu är det så att vi bara hyr det här huset och då känns det inte så kul att lägga en massa pengar på badrummet. För vi får renovera om vi vill, för egna pengar då och så länge det ser någorlunda ”normalt” ut (jag har ju lite speciell stil ibland, bland annat skulle jag gärna vilja göra om köket till en westerninspirerad saloon) och så länge det görs på ”rätt sätt” (inga fuskbyggen med andra ord), men det känns som sagt inte så roligt att renovera någon annans hus.

Vi trivs här och vi planerar att bo här ett tag (så länge vi inte blir utkastade), så det är klart att man vill göra det fint här, men en renovering är ju trots allt en ganska stor investering. Att inreda, måla om, byta skåpluckor och sådana mindre saker är inga problem, men mer än så blir det inte. Ska jag göra om ett helt badrum så ska det vara i mitt eget hus. För vi ska skaffa eget framöver, men än så länge ligger det lite för långt bort i framtiden.

Hur som helst så kan man ju alltid drömma och fantisera, och jag drömmer om ett badrum i jordnära toner. Brunt och beigt med gröna växter och kanske lite indianmönster. Jag såg att det var höstrea på badrumsmöbler på en sida på nätet, och det var nästan så att man blev lite sugen på att handla. Själva inredningen kan man ju faktiskt byta ut utan att behöva göra om hela badrummet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *