Fantastiska smycken!

Bud to Rose by DiddiÄven om det är vilda västern i allmänhet och indianer i synnerhet som fascinerar mig så tycker jag om annat också. Konstigt vore det väl annars. Så nu tänkte jag skriva lite om en designer som jag tycker mycket om, Diddi. Diddi har nu bytt namn till ”Bud to Rose by Diddi”, men smyckena är fortfarande lika fina – eller kanske till och med ännu finare. Namnbytet har förklarats med att stilen har blivit lite mognare, men hur det nu är med den saken vet jag inte. I vilket fall som helst så tycker jag mycket om ”Bud to Rose by Diddi”.

Lite indianstil

Ett av skälen är att många av smyckena känns lite ”indianlika”, i alla fall så tycker jag det. Det är mycket läder, pärlor och halvädelstenar, vilket jag tycker väldigt mycket om. Nu är variationen i stilar stor, och långt ifrån allt har vad jag kallar indiankänsla, men till exempel Bardot-halsbanden passar in på den beskrivningen. Dessutom är det så väl att smyckena för det mesta har väldigt bra priser – väldigt få av smyckena kostar mer än 500 kronor, men de ser inte sämre ut för det!

Någonting för alla
Eftersom ”Bud to Rose by Diddi” har ett så varierat utbud så kan de flesta hitta någonting som passar dem. För den som är ute efter fina smycken, ofta i feminin stil, som inte är överdrivet dyra ås är ”Bud to Rose by Diddi” en riktig guldgruva. Jag har spenderat mer pengar på deras smycken än jag egentligen vill tänka på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *