Inredningsinspiration

Nu har jag varit ute och letat efter spännande inredning igen, och faktiskt också hittat en del. Till att börja med tänkte jag att jag skulle leta efter lite snygga utegrejor, nu när det är sommar och allt, men efter ett tag blev det så att jag i stället fastnade för inredning. Så kan det gå, men det är inga problem. För även om det inte blev något inköp den här gången så hittade jag ändå en hel massa spännande saker att fundera på. Det blir nog av att jag köper dem i någon gång i höst, när det inte är lika kul att vara ute hela tiden. Hösten är den perfekta inredningstiden på så sätt.

AnsiktsmaskDekorationer för väggarna
Vad jag fastnade för var en hel massa väggdekorationer, där jag fick min inspiration från http://www.chilli.se. Det fanns en hel massa olika spännande saker där, som till exempel en ansiktsmask i glasfiber. En del kanske tycker den ser lite otäck ut, men min personliga åsikt är att den är hur spännande som helst. Den ska jag nog ta och köpa snarast möjligt. Ett riktigt spännande tillägg till min inredning, även om den kanske inte direkt är i indianstil. Dt gäller ju att mixa, och ansiktsmasken passar definitivt in i min stil. Så det är en av de saker som jag kommer att skaffa mig.

Det fanns också en hel massa andra spännande saker som jag blev intresserad av, som olika roliga tavlor. Nu är jag egentligen inte så mycket för tavlor, men om de ser spännande ut så varför inte? Andra saker jag funderar på är fina flätade korgar, och gammaldags träkistor. Ni vet, lite sådär organiska saker som inte ser så plastiga och moderna ut. Än så länge är det dock bara ansiktsmasken som jag har bestämt mig för, och jag vet inte riktigt hur mycket mer jag kommer att köpa. I vilket fall som helst: det är sommar och sol ute, så jag kan väl inte sitt här och skriva mer? Hej hej för den här gången! Vi ses nog igen när sommaren är över och det är regn & storm ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *