Om Johanna och bloggen

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Johanna och jag älskar allt som har med indianer och western att göra. Den här bloggen hyllar mitt intresse och här skriver jag om olika saker som rör ämnet samtidigt som jag blandar det med lite vardag. Det kan bli allt från en historielektion till mitt senaste fynd när det gäller kläder och prylar. Det är nämligen så att jag gillar att införliva mitt intresse även i min stil, så min inredning har många influenser av indiankulturen och den vilda västern och jag tycker också om att klä mig med inspiration av detta.

Jag köper och säljer också en hel del med kläder och inredning, och därför har jag valt att kalla bloggen för indianmarknad. Här kan du med andra ord både läsa intressanta texter och hitta snygga prylar och plagg! Du är varmt välkommen att kontakta mig på johanna@indianmarknad.se om du har några funderingar eller om du vill tipsa mig om något!