Ryggen ska äntligen få avlastning

Jag är en storbystad kvinna. Ända sedan ungdomsben har jag haft problem med mina bröst, helt enkelt för att de är för stora. De väger mycket, är i vägen i mycket av det jag gör och det finns ingen BH tillräckligt bra för att bära upp all den bördan de innebär. Det har på många sätt gjort att jag har undvikt att göra olika saker, framför allt inom olika idrottsgrenar. Det blir för stor belastning för mig och jag har nog aldrig någonsin haft en bra möjlighet att träna på det sätt som jag allra helst vill. Därför har jag nu äntligen bokat in mig för en bröstförminskning.

Det ska bli så himla skönt. Jag har fått kontakt med många andra kvinnor som ska göra eller har gjort samma sak, och av allt att döma så är de som gjort det otroligt nöjda. De känner att de har fått helt nya liv efter sina bröstförminskningar. Att genomgå en bröstförminskning är en ganska omfattande åtgärd, och det är därför som det känns så bra att ha människors stöd under den här processen, människor som vet hur det känns och vad som väntar.

Min rygg ska äntligen få mindre belastning, för den har de senaste åren förstörts mer och mer. Jag har svårt för att gå och sitta upp, vilket i sin tur betyder att löpning kan jag glömma. Med min bröstförminskning kommer de problemen att försvinna helt, och det är något jag verkligen ser fram emot, även om det är lite läskigt att opereras, och det blir dessutom den första gången som jag kommer vara nedsövd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *